• Graphenstone renovation of the creative estudio in Barcelona
    High Decoration
    Creative Studio
    Barcelona

Creative Studio in Barcelona


This 17th-century farmhouse, converted into a creative studio, is located in the heart of nature and has been restored under the highest criteria of energy efficiency and ecology. Its special location and the materials used make it the only dwelling-studio in the energetically self-sufficient and respectful area, also converging the textures and arquitetonic values of its history.

The restored spaces of the studio preserve the spatial and historical dimension of its original architecture. The stone has been treated to unify and recover the lost natural tone; returning the warmth to the environments. In the same way, doors, windows and beams. Every detail of the building tells stories from the past. That is why the most essential elements of the studio converge the brands of artisanal work of the time.




  • Graphenstone high decoration. Barcelona creative studio renovation.
  • Graphenstone high decoration. Barcelona creative studio renovation.
  • Graphenstone high decoration. Barcelona creative studio renovation.
  • Graphenstone high decoration. Barcelona creative studio renovation.
  • Graphenstone high decoration. Barcelona creative studio renovation.
  • Graphenstone high decoration. Barcelona creative studio renovation.